top of page

Verzend & Retourbeleid

Gemaakt door: Esmee Buijze 

15-12-2022

Add your own content here. Click to edit.

Annuleren

Voordat de bestelling verzonden is, kunt u het annuleren. Door een simpele mail te sturen naar: thedutchessreads@outlook.com

Geef daarin aan dat je de bestelling wilt annuleren. Na bevestiging van ontvangst van de mail duurt het ongeveer 3 – 5 werkdagen voordat het geld terug staat op uw rekening. 

 

Retour

Heeft u de bestelling al ontvangen of is deze al verzonden en wilt u toch annuleren, dan heeft u 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Stuur wederom wel eerst een mail met uw wens om te annuleren/ retour te sturen. thedutchessreads@outlook.com

Na de ontvangst van het retour gestuurde pakket en controle krijgt u uw volledige bestelling kosten terug. Het retour sturen is voor eigen kosten.  

Mochten producten beschadigd/ missend zijn na het ontvangen van de retour bestelling dan kunnen deze in waardevermindering worden gebracht op de terugbetaling. Behandel de producten met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt zijn. 

 

Product ruilen

Wilt u een product ruilen? Dat is geen probleem, ook hiervoor kunt u een mail sturen naar: thedutchessreads@outlook.com . De extra verzendkosten zijn wel voor uw rekening. 

 

Verkeerd adres opgegeven?

Heeft u tijdens het invullen van uw gegevens een verkeerd adres opgegeven neem dan zo snel mogelijk contact op. Dit geeft ons de kans om het aan te passen. Mocht een pakket op een verkeerd adres worden geleverd en het komt niet terug bij ons, dan zijn de kosten voor u. 

 

Levertijd 

Ik doe mijn best om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en leveren, gemiddelde verzendtijden zullen 1-3 werkdagen (weekenden uitgezonderd). Alle producten worden met de hand gemaakt en dat kan er soms voor zorgen dat er iets langere levertijden zijn in drukke periodes. Bij verwachtte vertraging wordt een mail naar u gestuurd.

De verzendkosten worden bij afrekenen berekend. Het kan worden verzonden met briefpost, brievenbus pakje of een normaal pakket. De kosten hiervan kunnen veranderen en zullen worden aangepast op de website. De prijzen van PostNL worden aangehouden. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. 

 

Verzendtijden

Nederland 

1-2 werkdagen (geen bezorging om maandag) 

Europese Unie

2-6 werkdagen 

Andere Europese landen

3-9 werkdagen

De rest van de wereld

5-20 werkdagen

bottom of page