Zoeken
  • Esmee Buijze

Review: After #1 Hier begint alles

Bijgewerkt: 19 apr 2020


Serie: After

Auteur: Anna Todd

Genre: Feelgood, roman

Bladzijdes: 528 

Leeswijze: Luisterboek (StoryTel), luistertijd: 16 uur en 30 minuten

Uitgeverij: Boekerij

Uitgave: ebook, luisterboek, fysiek boek

Film: After Samenvatting

De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is.


Mening (5 sterren) 

Ik heb dit boek binnen een dag uitgelezen, ik kon het echt niet weglaten. Zelf vind ik de afwisseling van boeken wel fijn, ene keer lees ik een thriller en daarna een boek zoals deze. Het valt binnen de genres roman en feelgood. 


Het heeft mij zeker een goed gevoel gegeven, ik kon niet wachten om door te gaan naar boek twee. Ik vond het geen standaard boek, het gaat er niet van uit dat alles ineens goed gaat of een paar kleine discussies. Dit was echt vol met drama en spanning. Mijn emoties vlogen alle kanten op. Het was goed geschreven en je voelde echt de emoties. De plot twist was heftig en niet verwacht, maar zodra het bekend was vielen er bij mij heel veel puzzelstukken op zijn plaats. 

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2020 door The Duchess Reads.