Zoeken
  • Esmee Buijze

Review: After #2 Je kan niet leven zonder hem


Serie: After

Auteur: Anna Todd

Genre: roman

Bladzijdes: 608 

Leeswijze: Luisterboek (StoryTel), luistertijd: 19 uur en 16 minuten

Uitgeverij: Boekerij

Uitgave: ebook, luisterboek, fysiek boek

Film: After we collided (2020)
Samenvatting

Dit is het tweede deel in de After-serie van Anna Todd. Nadat Hardin, Tessa enorm heeft teleurgesteld, heeft Tessa besloten om bij Hardin weg te gaan. Echter is dit moeilijker dan het lijkt. Wanneer Hardin en zij (gedwongen) bij elkaar zijn, lijkt het weer te gaan zoals vanouds. Ze hebben elkaar erg gemist en vinden het fijn om weer bij elkaar in de armen te liggen. Maar kan Tessa Hardin volledig vertrouwen, zonder dat ze zich zorgen hoeft te maken wat hij uit spookt? En zal Hardin Tessa hetgeen kunnen bieden waar ze zo erg naar verlangt?


Mening (4 sterren)

Het verhaal is goed en naar mijn idee nog vernieuwend. Sommige delen ervaar ik het niet als erg werkelijk, maar dat hoeft ook niet in een verhaal. Ik zit nog helemaal in het verhaal en leef met de karakters mee. Ik had wel verwacht dat het geruzie minder zou worden tussen de twee en dat ze van hun fouten zouden leren.


Ik vind wel dat het ook een giftige relatie is en mensen moeten het natuurlijk niet als een voorbeeld nemen. Het eindigt met een grote cliffhanger en dat zorgde ervoor dat ik vol enthousiasme naar boek drie sprong.

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2020 door The Duchess Reads.