Zoeken
  • Esmee Buijze

Review: After #3 Hij hoort bij jou


Serie: After

Auteur: Anna Todd

Genre: roman, young adult

Bladzijdes: 848 

Leeswijze: Luisterboek (StoryTel), luistertijd: 24 uur en 29 minuten

Uitgeverij: Boekerij

Uitgave: ebook, luisterboek, fysiek boek


Samenvatting

De liefde tussen Tessa en Hardin is nooit makkelijk geweest. Maar nu is het verwarrender dan ooit…

Net wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over Hardin zetten al haar zekerheden op losse schroeven en brengen hun zwaar bevochten toekomstplannen ineens weer buiten bereik. Niets en niemand is zoals Tessa dacht. Niet haar vrienden. Niet haar familie. En Hardin, de enige persoon op wie ze dacht te kunnen bouwen, toont geen enkel begrip voor Tessa als hij erachter komt dat ook zij geheimen verborgen heeft gehouden.

Voor Tessa is deze vicieuze cirkel van jaloezie, onvoorspelbare woede en vergeving uitputtend. Ze heeft nog nooit zulke intense gevoelens voor iemand gehad – maar is het al die drama’s wel waard? En als Tessa nu haar hart volgt… is het dan definitief voorbij?


Mening (5 sterren) 

Dit boek had heerlijke onverwachte stukken. Ik heb echt een paar keer met mijn mond open gezeten. Nog steeds gaat de relatie hetzelfde, je zou verwachten dat ze er wat van zouden leren, maar nog steeds niet. Gelukkig zit er steeds meer verhaal in dan alleen de relatie zelf. Je leest eindelijk hoe Tessa zelf haar keuzes maakt en een leven bouwt.


3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2020 door The Duchess Reads.