Zoeken
  • Esmee Buijze

Review: After #4 Voor altijd


Serie: After

Auteur: Anna Todd

Genre: roman, young adult

Bladzijdes: 512 

Leeswijze: Luisterboek (StoryTel), luistertijd: 15 uur en 22 minuten

Uitgeverij: Boekerij

Verschenen: 30 september 2015

Uitgave: ebook, luisterboek, fysiek boek


Samenvatting

In dit vierde en laatste deel van de After-serie, besluit Tessa om Hardin te verlaten. Nadat Hardin erachter is gekomen wie zijn echte vader is, staat zijn leven nog meer op zijn kop. Tessa probeert hem te helpen, maar nog steeds maakt Hardin foute beslissingen. Totdat hij Tessa helemaal leeg heeft gezogen en zij de hoop opgeeft. Die twee kunnen niet met elkaar, maar zeker ook niet zonder elkaar. Zal het Tessa lukken om bij haar standpunt te blijven?


Mening (3 sterren)

Ik was een beetje klaar met het verhaal, het duurde lang en bleef maar rond het zelfde draaien. Het is een groot boek en het is fijn om te weten dat ze als personen zelf zich verbeteren. Toch vind ik het op een langdradigere manier verteld. Misschien komt het ook omdat het niet de uitwerking had die ik willen zien. Bedoel mij niet verkeerd, ik wilde dat Tessa en Hardin zouden samen komen, maar liever eerder in het boek zodat ik meer over hun leven samen kon lezen. Zeker gezien dit het laatste boek is vanuit dit perspectief.


Toch ben ik verder gaan lezen naar Before, want ik ben nieuwsgierig.3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

©2020 door The Duchess Reads.