top of page

Over The Dutchess Reads

The Dutchess Reads is ontstaan uit een passie voor lezen en een enorme creativiteit. Alle items worden met de handgemaakt en ik vind kwaliteit enorm belangrijk. 

Ondertussen bestaat The Dutchess Reads ongeveer twee jaar en groeit het bedrijf veel. In 2023 staat er veel op de planning en word het hopelijk een druk en leuk jaar. 

Ik vind het ook belangrijk om kleine artiesten te steunen en daarom zijn alle designs van de booksleeves gemaakt door verschillende artiesten. 

Untitled_Artwork.jpg
IMG_1629.JPG

Over mij

Mijn naam is Esmee Buijze en ik ben de super trotse eigenaresse van dit bedrijf! Ik ben echt iemand die graag of druk bezig is of juist het liefst het hele weekend op de bank hang met een goed boek of een tv serie. Daarnaast ga ik graag naar Disneyland met mijn vriend! Marvel is helemaal ons ding. 

Mijn favoriete boek is momenteel: From Blood and Ash

Mijn Harry Potter huis: Slytherin 

Mijn favoriete TV serie is: Grey's Anatomy 

Verder vind ik het heerlijk om mijn creativiteit kwijt te kunnen in mijn bedrijf, van het uitzoeken van de stoffen voor booksleeves tot het tekenen van designs voor boekenleggers. 

Missie:

Onze missie is om de leeservaring van lezers te verrijken door middel van handgemaakte producten zoals kaarsen, thee, hoezen om boeken te beschermen en boekenleggers.

Beschrijving:

Bij ons bedrijf geloven we sterk in de kracht van lezen en de impact die het kan hebben op het leven van mensen. We begrijpen dat het lezen van een boek niet alleen een intellectuele activiteit is, maar ook een ervaring die alle zintuigen kan aanspreken. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige, handgemaakte producten te creëren die de leeservaring versterken en lezers inspireren.

Onze kaarsen zijn speciaal ontworpen om een sfeervolle en rustgevende ambiance te creëren tijdens het lezen. We selecteren zorgvuldig geuren die de verbeelding prikkelen en de lezer helpen om volledig op te gaan in het verhaal. Of je nu een avontuurlijke roman leest of jezelf verliest in een fantasy-epos, onze kaarsen voegen een extra dimensie toe aan je leeservaring.

Naast kaarsen bieden we ook een selectie van theeën aan die speciaal zijn samengesteld om het leesgenot te verbeteren. We hebben theeën die ontspanning bevorderen, de concentratie verhogen of juist de creativiteit stimuleren. Met onze theeën kun je een moment van rust en bezinning creëren voordat je jezelf onderdompelt in een boek.

Om ervoor te zorgen dat boeken goed worden beschermd en lang meegaan, bieden we ook hoezen aan die speciaal zijn ontworpen om boeken te beschermen tegen stof, vuil en beschadigingen. Onze hoezen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en voegen een vleugje schoonheid toe aan je boekencollectie.

Daarnaast hebben we een selectie van boekenleggers die dienen als persoonlijke markers tijdens je leesavonturen. Onze boekenleggers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met de hand vervaardigd, waardoor ze uniek en speciaal zijn. Elke keer dat je een boek opent en een van onze boekenleggers ziet, word je herinnerd aan de magie van het lezen en de tijd die je hebt besteed aan het verkennen van andere werelden.

 

Kortom, ons bedrijf is toegewijd aan het verhogen van de leeservaring van lezers door middel van hoogwaardige, handgemaakte producten. We willen niet alleen boekenlezers voorzien van functionele en esthetisch aantrekkelijke items, maar ook een gevoel van vreugde, inspiratie en betrokkenheid bij het lezen bevorderen. We streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de levens van mensen en hen aan te moedigen om van elke bladzijde te genieten.

Visie:

Onze visie is om een wereld te creëren waarin het lezen van boeken een verrijkende en betoverende ervaring is, ondersteund door hoogwaardige handgemaakte producten die de verbeelding stimuleren en de band tussen lezers en boeken versterken.

Beschrijving:

In onze visie geloven we dat boeken een krachtig medium zijn dat de geest opent, emoties prikkelt en de wereld kan transformeren. We streven ernaar om een cultuur van lezen te bevorderen en mensen te inspireren om zich te verliezen in de betoverende werelden die boeken te bieden hebben.

We zien een wereld waarin lezen niet alleen een intellectuele activiteit is, maar ook een bron van ontspanning, inspiratie en persoonlijke groei. Onze handgemaakte producten, zoals kaarsen, thee, boekenhoezen en boekenleggers, spelen een essentiële rol bij het creëren van een omgeving die de leeservaring versterkt.

We streven naar hoogwaardige producten die met zorg en aandacht zijn vervaardigd. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het ambachtelijke vakmanschap, willen we producten leveren die de zintuigen prikkelen en de lezer betoveren. We willen dat elke lezer zich speciaal voelt wanneer ze onze producten gebruiken, alsof ze deel uitmaken van een magische reis.

Bovendien willen we duurzaamheid bevorderen in alles wat we doen. We streven naar milieuvriendelijke productiemethoden, het gebruik van ethisch verantwoorde materialen en het ondersteunen van fairtrade-praktijken. We geloven dat het behoud van de natuurlijke wereld en het welzijn van de gemeenschappen die onze producten mogelijk maken, van essentieel belang zijn voor onze visie op een betere leeservaring.

Kortom, onze visie is om een wereld te creëren waarin lezen een magische en verrijkende ervaring is. We willen lezers betoveren met hoogwaardige handgemaakte producten, een gemeenschap van boekenliefhebbers opbouwen en duurzaamheid integreren in alles wat we doen. Door deze visie na te streven, hopen we de leeservaring te transformeren en een blijvende impact te hebben op het leven van mensen.

bottom of page