Markten

Alle komende markten worden hier toegevoegd!

Dus neem regelmatig een kijkje.

Dit jaar zal The Dutchess Reads steeds meer markten gaan bezoeken. Van kleine lokale markten tot aan grote evenementen. Er zal een selectie van de items worden meegenomen en het is ook mogelijk op de producten van te voren te bestellen en aan te geven dat je het wilt ophalen tijdens een bepaald evenement. 

294582976_6030721083609658_4999090936444286277_n.webplow.jpg

Augustus

Turning Pages

Hoezo jongeren lezen niet??? Time to turn the page! Op zaterdag 13 augustus halen we #BookTok naar Paagman vestiging Westfield Mall of the Netherlands. Op deze exclusieve avond - gesloten voor andere klanten dus een hele winkel voor jullie alleen yesss! - ontmoet je YA-auteurs, de Paagman Pageturners en kan je winkelen met leuke kortingen. Daarnaast is het dé perfecte plek om je eigen BookTok-content te maken.

flipthepage2.png

September

Flip The Page

Ontmoet je favoriete schrijvers op Flip the Page YA Bookfest op zaterdag 24 september in Nieuwe Veste Breda! 

 

Met o.a.: Amerikaanse sci-fi schrijver van Zeis en Dor Neal Shusterman, YA-thriller schrijfster Karen McManus, BookTok-sensatie Kathleen Glasgow, YA-thriller auteur Chinouk Thijssen, dystopische romanschrijver Tom de Cock, LHBTQ+- fantasy schrijfduo Cindy Paul & Renée Zonneveld en fantasy schrijver Jeroen van Unen. Volg allerlei toffe workshops en ga naar huis met een glimlach en een goedgevulde goodiebag. 

IMG_9285.jpg

November

Dutch Comic Con

Mis het niet!! Voor iedere liefhebber van games en boeken is dit het evenement waar je heen wilt gaan. Het is een evenement wat twee dagen duurt en wij hebben een grote stand dus kunnen veel items meenemen. Het is het perfecte moment om inkopen voor de feestdagen te starten. 

IMG_0104.jpg

Oktober

YALFU

Het is weer tijd voor YALFU! Op 2 oktober 2022 keert het succesvolle YA-festival terug naar TivoliVredenburg. Onze vaste host Samya Hafsaoui interviewt de beste internationale en Nederlandse YA-schrijvers over hun laatste boeken. Alle auteurs zullen na afloop signeren en er is weer een kleine YA-markt. Tickets zijn inclusief een goodiebag met o.a. een gratis YA-boek.